Omzet verhogen en klanten binden

Omzet verhogen en klanten binden

Op precies het goede moment in beeld bij je klant. Dát is nog eens klantenbinding! Want door exact in te spelen op de behoefte van jouw (toekomstige) klant ben je van grote waarde. En wist je dat er ook tools bestaan waarmee je je omzet kunt verhogen en je klanten aan je kunt binden? In alle gevallen geldt: klantdata is key. Wij helpen erbij. Ontdek onze slimme producten en diensten voor meer klantenbinding en omzet. Direct een afspraak maken met een van onze adviseurs kan natuurlijk ook. Om samen te sparren over oplossingen die gericht zijn op de toekomst.

Producten en diensten

Met deze slimme producten en diensten ben je van grote waarde voor je klant, precies op het juiste moment. En dat zorgt voor een ijzersterke klantrelatie. Voor meer omzet uit je werkplaats. Én voor herhaalaankopen.

01

Particuliere Autoverzekering

Particuliere Autoverzekering

Particuliere Autoverzekering

Offreer een autoverzekering bij elke verkochte auto, ontzorg je klant van a tot z én zorg voor een goed gevulde werkplaats.

Bekijk product
02

CaRe-Mail

CaRe-Mail

CaRe-Mail

Verras je (toekomstige) klant met relevante en persoonlijke communicatie vanuit een krachtig marketing automation systeem, gekoppeld aan je eigen garagesoftware/DMS.

Bekijk product
03

BOVAG Pechhulp

BOVAG Pechhulp

BOVAG Pechhulp

Bied BOVAG Pechhulp aan bij iedere autoverkoop, ontzorg jouw klant van a tot z én ontvang een vergoeding als je uitrijdt bij pech.

Bekijk product
04

Autotrust Garantie

Autotrust Garantie

Autotrust Garantie

Dek het risico op garantieclaims volledig af en laat het garantie- en claimproces over aan ervaren specialisten met jarenlange werkplaatservaring.

Bekijk product

Bekijk ook deze Waardemakers

Snel en slim inkopen

Wij helpen je bij het eenvoudiger, sneller en slimmer inkopen van de juiste voertuigen.

Bedrijf beschermen

Wij helpen je bij het managen van risico’s en houden je ook bij tegenslag in business.

Marktkansen benutten

Wij helpen je om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en laten data voor je werken.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze Waardemakers, heb je vragen of wil je graag een adviesgesprek met een van onze adviseurs? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.